NFL 4-on-4: Oakley mondmasker

NFL 4-on-4: Oakley mondmaskers, Mahomes en Lamar

Door


3. Lamar Jackson is overschat in Madden 21 (derde quarterback overall achter Patrick Mahomes en Russell Wilson).


Chris van Dijk

“Oneens; denk ik. Hij is de regerend MVP. Kijk je naar het afgelopen seizoen dan is het terecht dat Jackson in de top drie staat. Daar staat tegenover dat het in de sport om de play-offs gaat en niet om het reguliere seizoen. De Ravens zijn in de play-offs twee keer als favoriet in eigen huis onderuit gegaan met Jackson. Daarom kan ik me voorstellen dat mensen hem niet in de top drie zetten. Uiteindelijk is er een grote groep quarterbacks die achter Mahomes strijden om de titel best of the rest. Jackson is er één van. Persoonlijk zou ik Brees in de top drie zetten, maar ik kan me wel vinden in de derde plek voor de QB van de Ravens.”

Luuk Dokter

“Voor een quarterback zonder bijzondere staat van dienst buiten het reguliere seizoen vind ik dit een veel te hoge rating. Hij is goed en hij verdient een goede rating, maar mijn collega’s hier hebben al enkele QBs genoemd die ik ook beter acht: Deshaun Watson en Drew Brees, bijvoorbeeld. Nu is het natuurlijk wel zo dat een spel als Madden zich niet leent voor intangibles en daarom is de derde positie voor Jackson vanuit dat perspectief wel logisch. Als je overigens naar bovenstaande tweet kijkt, is het Josh Allen disrespect weer van ongekende proporties.”

Ton de Vries

“Dit vind ik een lastige stelling. Mijn eerste reactie was: oneens! Er is echter wel een belangrijk punt om niet te vergeten. Jackson wordt verdedigd door een waanzinnige o-line in Baltimore (de op twee na beste volgens Football Outsiders). Vergelijk dat eens met een Deshaun Watson (21e volgens Football Outsiders). Hoe zouden beide spelers presteren als ze van team zouden wisselen? Ik heb Watson dan eerlijk gezegd toch net wat hoger zitten. Ondanks het feit dat Jackson even het rushing-record verpulverde (1206 yards) vorig seizoen. Eens dus: wat mij betreft mag Watson op drie en Jackson daar vlak achter.”

Toon Aerts

“Eens. Begrijp mij niet verkeerd: Lamar Jackson heeft bewezen goed te zijn. Zeer goed zelfs. Zijn reguliere seizoen vorig jaar was outstanding. Toch ontbreekt nog steeds die play-off overwinning; om nog maar te zwijgen van een echte play-off “run”. Er zijn wat mij betreft meer complete quarterbacks in de NFL die vandaag de dag beter zijn dan Lamar Jackson. Ik denk in de eerste plaats aan Aaron Rodgers, Matt Ryan en zelfs Deshaun Watson.”

Ook leuk om te lezen