New York Knicks komen naar Londen

Door

New York Knicks v Atlanta Hawks

Net als vorig seizoen zullen er twee wedstrijden uit het reguliere seizoen plaatsvinden buiten Noord-Amerika. Begin dit jaar mochten de Brooklyn Nets en de Atlanta Hawks in Londen spelen. Dit keer stuurt de NBA weer een team uit New York naar Europa, namelijk de Knicks. Die zullen op 15 januari in de O2 Arena van Londen spelen tegen de Milwaukee Bucks. Daarnaast gaat de NBA een nieuwe poging wagen om een wedstrijd in Mexico te organiseren. In november spelen de Houston Rockets tegen de Minnesota Timberwolves. Vorig jaar werd de wedstrijd in Mexico gestaakt vanwege rook in het stadion.

Het is nog maar de vraag of New York wel met Carmelo Anthony naar Londen zal komen. Het contract van de superster loopt af en er is nog geen zekerheid of hij bij de Knicks blijft. Voor de fans in Londen is het wel interessant om een mogelijk rookie of the year in actie te zien. De Milwaukee Bucks mogen namelijk als tweede kiezen tijdens de NBA Draft en dat zal hoe dan ook een hele interessante speler zijn.

Je kunt ook al eerder de NBA spelers van dichtbij zien. Op 8 oktober spelen de San Antonio Spurs in Berlijn tegen Alba Berlin en een paar dagen later in Istanbul tegen Fenerbahce.

1 Reactie
  1. Luuc 9 jaar ago

    Wat betaal je voor een wedstrijd in Londen? Ik ben vorig jaar wel naar de Knicks @ MSG geweest, maar ik neem toch aan dat ze daar andere prijzen hanteren dan in de O2 Arena. Iemand die dit jaar naar Nets – Hawks in Londen is geweest?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen