NBA Update: Rockets geven visitekaartje af

Door

New Orleans Pelicans v Houston RocketsEr stond afgelopen nacht een potentiële play-off ontmoeting in de Western Conference op het programma. De kampioen uit het westen, de San Antonio Spurs, kregen bezoek van de Houston Rockets. De ploeg van coach Kevin McHale liet zien niet bang te zijn voor de Spurs. Integendeel: Houston ging er met een 109-92 overwinning vandoor. James Harden was goed voor 22 punten en elf assists, Dwight Howard vijftien punten en zestien rebounds en Chandler Parsons scoorde zestien punten.

Uitslagen overige preseason wedstrijden:

Cleveland Cavaliers @ Charlotte Bobcats, 92-105
Portland Trailblazers @ Golden State Warriors, 90-74
Minnesota Timberwolves @ Detroit Pistons, 98-99

(Ook geen misselijk potje. Zeker niet als je Pistons- en/of Josh Smith-fan bent)

Granger kijkt toe in eerste wedstrijd

Indiana Pacers forward Danny Granger zal in de eerste seizoenswedstrijd van zijn team, tegen de Orlando Magic, niet meedoen. De verwachting was dat Granger zijn rentree zou maken na het afgelopen seizoen zo goed als volledig gemist te hebben. Granger is herstellende van een kruisbandblessure. Die kruisband is dit keer het probleem niet. Granger heeft nu namelijk last van zijn kuitspier.

Het seizoen is nog niet begonnen, maar San Antonio Spurs’ coach Greg Popovich heeft zijn eerste unieke interview al achter zijn naam staan. Preseason?

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. YNhuis 11 jaar ago

    Popovich is er al helemaal klaar zijn zo te zien.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen