Granger voor onbepaalde tijd uitgeschakeld

Door

Danny Granger mist de start van het NBA-seizoen. De forward van de Indiana Pacers heeft een nog onduidelijke blessure aan zijn linkerknie. Granger gaat een second opinion aanvragen. De blessure is geen goed nieuws voor de Pacers, die woensdag het seizoen beginnen met een wedstrijd tegen Toronto Raptors. Granger was vorig jaar topscorer bij de Pacers met bijna 19 punten en goed voor vijf rebounds per wedstrijd.

Dit seizoen leek de ploeg van coach Frank Vogel op weg naar een top drie notering, na de goede prestaties van vorig jaar. In de eerste ronde van de play-offs werd vervolgens afgerekend met Orlando Magic, waarna in de halve finale Miami Heat op een 2-1 achterstand werd gezet. Een weergaloze LeBron James bezorgde de Pacers met drie opeenvolgende nederlagen op rij een kater.

Het feit dat niet duidelijk is wat voor een blessure Granger precies heeft, en hij voor een second opinion gaat, zou kunnen duiden op het ontlopen van een operatie. Mocht Granger wel onder het mes moeten dan zal hij zeker zes tot acht weken zijn uitgeschakeld.

 

Ook leuk om te lezen