NBA Update: OKC wint in Manchester, Space Jam Breakdown

Door

Onder het toeziend oog van #SportAm redacteuren Anouar en Rob wonnen de Oklahoma City Thunder hun tweede preseason wedstrijd. In Manchester werden de Philadelphia 76ers met 103-99 verslagen. Bij de Thunder was Reggie Jackson de grote man met 29 punten. Kevin Durant begon rustig aan de wedstrijd, maar dankzij veertien punten in het derde kwart eindigde hij met 21 punten. Tony Wroten scoorde 20 punten voor de Sixers.

Wil je meer lezen over de trip van de Thunder en de Sixers in Manchester? Klik op dag 1 en dag 2 voor het verslag van Anouar en Rob.

Brooklyn Nets verslaan Washington Wizards in overtime
Voor het eerst zat Jason Kidd op de bank als de coach van de Brooklyn Nets en maakten Kevin Garnett en Paul Pierce hun opwachting in het team. In een vermakelijke wedstrijd wonnen de Nets na verlenging met 111-106 van de Washington Wizards.

Overige uitslagen:
Milwaukee Bucks – Cleveland Cavaliers 87-99
Atlanta Hawks – Charlotte Bobcats 87-85
Maccabi Haifa – Detroit Pistons 69-91
Golden State Warriors – Utah Jazz 78-101
Denver Nuggets – Los Angeles Lakers 88-90

Space Jam Breakdown
Zeventien jaar na dato durft iemand zich er eindelijk aan te wagen. Een breakdown van de wedstrijd tussen de Looney Tunes en de Monstars in de film Space Jam (1996). Michael Jordan scoorde in de allerlaatste seconde voor de 78-77 overwinning op de Monstars. Er gingen geruchten dat dit niet zonder het gebruik van doping gebeurde.

Overig nieuws:

Foto: SportAmerika

Ook leuk om te lezen