NBA Update: Cousins’ streven, Allen niet naar Clippers

Door

Oklahoma City Thunder v Sacramento Kings

Een speler begint zijn loopbaan met een duidelijk doel. Een kampioenshap, of juist All-Star worden, maar DeMarcus Cousins wil komend seizoen een lieverdje worden. De center van de Sacramento Kings mikt op ‘maar’ vijf technische fouten. Dit is gezien zijn status als ‘heethoofd’ moeilijker dan het lijkt.

http://youtu.be/AjZ1wwNZy-Q

Ray Allen niet naar de Clippers
Je zou zeggen dat Ray Allen nu zover in zijn carrière is dat hij de teams zelf mag uitzoeken. Hij wordt dan ook gelinkt aan alle titelkandidaten. De Cavaliers willen Allen, de Spurs willen Allen, de Heat, de Bulls, maar er kan één team doorgestreept worden: de Los Angeles Clippers. Coach Doc Rivers vindt dat zijn team genoeg shooting guards heeft en dat er dan ook geen plaats is voor de driepuntskoning.


Michael Kidd-Gilchrist heeft een schot
Na twee seizoenen in de NBA en een karrevracht aan kritiek op zijn schietmechanismen is Michael Kidd-Gilchrist in de zomer aan het trainen geslagen. MKG heeft in zijn twee jaar durende loopbaan nog geen seizoen boven de 50% geschoten en hij had er blijkbaar genoeg van.

Chris ‘The Birdman’ Anderson speelt nog drie jaar
The Birdman is van plan om nog drie seizoenen door te gaan in de NBA. Na een moeilijke start in zijn carrière is Anderson uitgegroeid tot een gerespecteerde teamspeler, maar zelfs de 36-jarige Birdman merkt dat ook hij een dagje ouder wordt.

LeBron James dunkt tijdens trainingwedstrijd
LeBron James werd uitgebreid begroet door de fans van de Cleveland Cavaliers. The King had als dank een leuk dunkje in huis na een pass van Kyrie Irving.

http://youtu.be/o_49FzKfkEg

Kobe Bryant traint met de Lakers
De Lakers hebben de deuren van de trainingszalen nog maar net open of Kobe Bryant geeft alweer vol gas. Coach Byron Scott heeft Kobe tijdens de training ook wat moeten afremmen. The Black Mamba is niet gemaakt om terughoudend te trainen.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen