NBA Update: Cupcakes van LeBron, Twitterkoning Embiid

Door

Miami Heat v Los Angeles Lakers

Lees hier de vorige update

Lebron James zegt sorry met cupcakes
De storm is in Amerika weer gaan liggen nadat LeBron James zijn Decision 2.0 heeft gemaakt. Tot dat moment waren alle ogen gericht op ‘The King’. Iedereen wilde weten welke beslissing er gemaakt werd. Het zorgde er zelfs voor dat mensen voor zijn huis stonden. Elke actie werd beschreven en er werd over gefilosofeerd of dat betekende dat hij naar Cleveland ging of in Miami bleef. Uiteindelijk koos hij, zoals bekend, voor Cleveland.

Nu zijn beslissing is gemaakt leek het James tijd om zich te verontschuldigen in de buurt voor alle drukte en chaos. Hij zorgde ervoor dat er cupcakes rondgebracht werden. Inclusief een briefje waarin hij bedankt voor alle begrip en zegt blij te zijn zulke buren te hebben.

Cavaliers maken ruimte voor Kevin Love
De Cleveland Cavaliers proberen nog altijd om naast LeBron James ook Kevin Love aan te trekken. Om Love te kunnen halen is er alleen wel ruimte nodig bij de Cavaliers. In een deal met de Utah Jazz zijn de Cavaliers drie non-garantueed contracts aangegaan. Het gaat hierbij om John Lucas III, Malcolm Thomas en Erik Murphy. Daarvoor krijgt de Utah Jazz vervolgens Carrick Felix, een toekomstige tweede ronde keuze in de draft en 1 miljoen dollar.

Vervolgens willen de Cavaliers een deal aangaan met de Minnesota Timberwolves om Love over te nemen. Andrew Wiggins vertrekt in die deal dan naar Minnesota, samen met Anthony Bennett en een toekomstige eerste ronde keuze in de draft.

In de strijd om Kevin Love hebben de Cavaliers nog stevige concurrentie. De Chicago Bulls lijken nog altijd zeer geïnteresseerd te zijn en ook de Golden State Warriors hebben de hoop op de komst van Love nog niet opgegeven.

Kareem Abdul Jabbar traint met Hibbert
Je kunt het minder treffen dan Roy Hibbert. Hij krijgt vanaf vandaag bezoek van niemand minder dan Kareem Abdul Jabbar. Op zijn Twitteraccount laat de zesvoudig NBA-winnaar weten dat hij Hibbert gaat trainen.

Kareem Abdul-Jabbar gaat proberen om van Roy Hibbert een betere center te maken. Het spel van Hibbert was het afgelopen seizoen bij de Pacers wat wisselvallig. Zo was hij tijdens de Eastern Conference finals tegen de Miami Heat vaak onzichtbaar, om vervolgens de Pacers naar een overwinning te leiden. De uitdaging voor Kareem Abdul-Jabbar om die wisselvalligheid er uit te krijgen.

Embiid richt vizier nu op Rihanna
LeBron James kwam niet naar zijn Philadelphia 76ers. Ondanks alle verwoede pogingen van Joel Embiid op Twitter om The King over te halen. Vervolgens verlegde Embiid zijn aandacht op Twitter naar Kim Kardashian. Alle verwoede pogingen van Embiid ten spijt ook zij ging niet in op de uitnodiging om zijn vriendin te worden. En dus bracht Embiid zelf het breaking news dat zijn aandacht wederom is verlegd.

Wat volgt zijn enkele pareltjes van tweets waarin Embiid probeert Rihanna zo ver te krijgen om zijn vriendin te worden. Zou drie keer dan ook voor de rookie scheepsrecht zijn?

Kort nieuws
Rashard Lewis moet onder het mes. Rashard Lewis zal spoedig een operatie aan zijn rechterknie ondergaan. Dit vertelde zijn agent tegen Yahoo Sports. Het is onduidelijk hoe lang Lewis hierdoor aan de kant staat. Ongelukkig is het wel voor de power forward die net bij de Dallas Mavericks een contract had getekend. Of de Dallas Mavericks nu zullen proberen onder het contract uit te komen is nog onbekend.
Doc Rivers weg als Sterling blijft. Dick Parsons, interim CEO van de Clippers, heeft in de rechtszaal bekend gemaakt dat Doc Rivers bij de Clippers zal vertrekken indien Donald Sterling blijft. Volgens Parsons zou het een ramp zijn als Rivers vertrekt. De rechter gaf de advocaten van Sterling gelijk dat Rivers als getuige dat eventueel dan zelf zou moeten verklaren en neemt de woorden van Parsons mee als mening en niet als een echt feit.
Ondertussen heeft Donald Sterling een nieuwe aanklacht ingediend in de rechtszaal. Volgens zijn advocaten is de deal die zijn vrouw Shelly Sterling aanging onrechtmatig. Hij richt zich hierbij op zijn vrouw, maar ook op de NBA en NBA-commisaris Adam Silver. Volgens de advocaten is er sprake van fraude en het schenden van wetgeving binnen het bedrijf. Wordt vervolgd…

Foto’s: Getty Images

Ook leuk om te lezen