Wall, Wizards in eigen huis te sterk voor Lakers

Los Angeles Lakers v Washington WizardsJohn Wall scoorde 31 punten gevolgd door 30 punten van de Braziliaan Nene en de Washington Wizards waren in eigen huis met 116-111 te sterk voor de Los Angeles Lakers. Wall, de Eastern Conference Player of the Week, was voor de derde keer op een rij goed voor 30 punten of meer. Daarnaast pakte hij zes rebounds en deelde hij negen assists uit.

Wall draait zijn hand ook niet om voor een 360 slam:

De Lakers zagen ondertussen hun winning streak van drie wedstrijden tot een einde komen. Het is nog altijd wachten op de comeback van Kobe Bryant die onlangs voor twee jaar en 48 miljoen dollar zijn contract verlengde in Tinseltown. The Black Mamba zal woensdag in Brooklyn en vrijdag in Detroit in ieder geval niet spelen.

Tip-Off
De Brooklyn Nets weten weer wat winnen is. Na vijf nederlagen op een rij versloeg de ploeg van coach Jason Kidd de Toronto Raptors met 102-100. Andray Blatche scoorde 24 punten voor de Nets die nog bijna een 101-86 voorsprong uit handen gaven met nog ruim vijf minuten te spelen in het vierde kwart.

Three Point Play

• Klay Thompson scoorde 22 punten en Jermaine O’Neal was goed voor achttien punten en acht rebounds en de Golden State Warriors wisten net de New Orleans Pelicans achter zicht te houden: 102-101. O’Neal miste de laatste vier wedstrijden met liesklachten, een knieblessure en een virusinfectie. “Het was een zware week voor mij.”
  • De Orlando Magic maakten gehakt van de Atlanta Hawks (109-92) en wonnen voor het eerst in zeventien wedstrijden weer een uitwedstrijd. Aron Afflalo was goed voor 26 punten en Victor Oladipo en Andrew Nicholson scoorden beide achttien punten.
  • De Milwaukee Bucks zullen vanaf woensdag weer gebruik maken van hun nieuwe vloer. Dit gebeurde er de laatste keer. Het leek wel een schaatsbaan.