Heat kloppen Hawks zonder Dwyane Wade

Atlanta Hawks v Miami HeatGeen Dwyane Wade. Geen probleem voor de Miami Heat. Chris Bosh scoorde negentien punten en Mario Chalmers maakte twaalf van zijn veertien punten in het derde kwart waarin de titelverdediger voorgoed afstand nam van de Atlanta Hawks. De 104-88 overwinning betekende de vierde zege op een rij voor de Heat.

Chalmers plaatste in het derde kwart, met een 56-54 tussenstand op het scorebord, een run door in 39 seconden negen punten te scoren. Na de wedstrijd nam de guard zelfs de rol van Bosh over met een echte photobomb. Bosh gets Bosh’d.

Tip-Off
De Detroit Pistons lieten in de laatste vier wedstrijden minstens 109 punten toe. Gelukkig voor de Pistons kwamen dinsdag de slumping New York Knicks op bezoek. Josh Smith noteerde negentien punten en Rodney Stucky scoorde vijftien van zijn 21 punten in de tweede helft en de Pistons versloegen de Knicks voor het eerst sinds 18 maart 2011.

Three Point Play

• John Wall deelde zestien assists uit in de 104-100 overwinning op de Minnesota Timberwolves. De snelle guard van de Washington Wizards stelde daar maar één keer balverlies tegenover. Zijn collega aan de andere kant, Ricky Rubio, had meer turnovers (drie) dan assists (twee).
  • De Sacramento Kings vochten zich terug in de wedstrijd tegen de Phoenix Suns voor een 107-104 overwinning. Eindelijk werd een comeback beloond voor de Kings die de laatste tien punten van de wedstrijd scoorden. DeMarcus ‘Boogie’ Cousins was goed voor 27 punten en twaalf rebounds.
  • De Houston Rockets konden in de eerste helft tegen de Boston Celtics bijna niet missen. Een schotpercentage van 72.2 procent en 36 punten in The Paint. Terrance Jones bekroonde zijn plek in de basis met een career high 24 punten.