NBA Recap (76): Kobe Bryant on fire tegen de Suns

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 76.

Dallas Mavericks at Philadelphia 76ers 82-75

Dirk Nowitzki is back! De Duitser scoorde 24 van zijn 28 punten in de tweede helft en de Dallas Mavericks maakten een achterstand van vijftien punten goed voor de 82-75 overwinning in Philly. De verdediging van de Mavs hielden de Philadelphia 76ers op slechts 24 gescoorde punten in de tweede helft. De Sixers misten in het derde kwart zestien van de twintig schoten.

Golden State Warriors at Oklahoma City Thunder 87-110

De Oklahoma City Thunder hadden geen enkele moeite met de Golden State Warriors: 110-87. Leuk, maar na afloop had niemand het meer daarover. Russel Westbrook verdraaide in de wedstrijd zijn enkel en het is afwachten of het ernstig is of niet. James Harden scoorde 25 punten en Kevin Durant was goed voor 23 punten voor de Thunder die nu een 23-7 record hebben en een 11-1 thuisrecord.

Denver Nuggets at Memphis Grizzlies 102-103

Wat een ontknoping. De Memphis Grizzlies vergooiden bijna een voorsprong van 23 punten op de Denver Nuggets, maar daar was Dante Cunningham voor de Grizzlies die met een tip-in in de laatste seconde voor even de held is in Memphis. 103-102. Ballgame! Marc Gasol was goed voor 16 punten, 14 rebounds en 8 assits. Corey Brewer noteerde 26 punten en 5 rebounds voor de Nuggets.

Washington Wizards at Utah Jazz 100-114

Al Jefferson scoorde 34 punten en de Utah Jazz versloegen in eigen huis de Washington Wizards met 114-100. De Jazz hebben nu een 15-14 record in de Western Conference. John Wall was goed voor 24 punten en 5 assists voor de Wizards die nog maar drie wedstrijden hebben gewonnen buiten Washington.

Phoenix Suns at LA Lakers 99-111

Kobe Bryant was on fire tegen de Phoenix Suns. The Black Mamba was goed voor 36 punten, 9 rebounds, 6 assists en 4 steals in de 111-91 overwinning. De vierde nederlaag in vijf dagen voor de Suns. De Pool Marcin Gortat was goed voor 21 punten en 16 rebounds en Steve Nash noteerde 11 punten en maar liefst 17 assists, niet gek voor een 38-jarige spelverdeler.