NBA Recap (37): Howard nu Magic’s all-time scorer

NBA Recap, een nieuwe rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 37.

Orlando Magic at Indiana Pacers 102-83

Dwight Howard scoorde 14 punten en is nu de all time leading scorer van de Orlando Magic. Nick Anderson staat nu op een tweede plaats. De Magic hadden afgelopen dinsdag geen problemen met de Indiana Pacers. Ryan Anderson scoorde 24 punten, waaronder 5 uit 7 driepunters. De Pacers schoten slechts 32 procent in de tweede helft en verloren voor de eerste keer in eigen huis.

New York Knicks at Charlotte Bobcats 111-78

De New York Knicks en de Charlotte Bobcats speelden voor de derde keer dit seizoen tegen elkaar. Deze keer liet de ploeg van coach Mike D’Antoni zich niet afbluffen. Tyson Chandler scoorde 20 punten en pakte 17 rebounds in de 111-78 overwinning. Er kwam daarmee en einde aan een 6-game losing streak. Carmelo Anthony had niet zijn avond. De sterspeler miste al zijn zeven schoten en eindigde de wedstrijd met één punt.

Cleveland Cavaliers at Miami Heat 85-92

De Miami Heat hadden moeite om afstand te nemen van de Cleveland Cavaliers. Zonder de geblesseerde Dwyane Wade en een matig optreden van Lebron James, kwam het aan op Chris Bosh. De power forward scoorde 17 van zijn 35 punten in het vierde kwart en stelde zo de 92-85 overwinning veilig.

Toronto Raptors at Phoenix Suns 99-96

Wat waren de Toronto Raptors blij dat ze weer konden beschikken over Andre Bargnani. De center scoorde 27 van zijn 36 punten in de tweede helft en de Raptors versloegen de Phoenix Suns met 99-96. De Canadese ploeg maakte daarmee een einde aan een reeks van acht nederlagen op rij. Steve Nash noteerde 17 punten en 14 assists voor de Suns.

Memphis Grizzlies at Portland Trail Blazers 84-97

De Memphis Grizzlies speelden hun vierde wedstrijd in vijf dagen tijd en je hoeft geen geleerde te zijn om erachter te komen dat vermoeidheid dan en rol gaat spelen. LaMarcus Aldridge scoorde 23 punten en de Portland Trail Blazers boekten een 97-84 overwinning en maakte daarmee een einde aan de 7-game winning streak van de Grizzlies.