NBA Recap (133): The Black Mamba does it again

NBA Recap, een rubriek op Sport Amerika, waarin we verslag doen van de gespeelde wedstrijden in de NBA. Welke spelers vielen er op en welke spelers vielen er door de mand, uiteraard met een videosamenvatting van de wedstrijd. Hierbij Editie 133.

New Orleans Hornets at LA Lakers 85-88

Kobe Bryant miste tegen de New Orleans Hornets zijn eerste vijftien schoten, maar The Black Mamba raakte er niet warm of koud van. Bryant bleef doorgaan met schieten en bewaarde de belangrijkste voor het laatst. Zijn driepunter met nog 20 seconden te gaan in de wedstrijd bleek genoeg voor de 88-85 overwinning. Bryant eindigde de wedstrijd met 11 punten op 3 uit 21 van het veld.

Charlotte Bobcats at Detroit Pistons 107-110/OT

De Charlotte Bobcats waren dichtbij de achtste overwinning van het seizoen, maar de Detroit Pistons knokten zich terug in de wedstrijd door in de laatste twee minuten een achterstand van acht punten goed te maken. Will Bynum forceerde met een driepunter zelf een verlenging. De Pistons waren in die periode de betere. Tayshaun Prince was goed voor 24 punten en 9 rebounds.

Cleveland Cavaliers at New York Knicks 75-91

De New York Knick kregen voor de wedstrijd tegen de Cleveland Cavaliers het slechte nieuws te horen dat Jeremy Lin een knieoperatie moet ondergaan en waarschijnlijk de rest van het seizoen mist. J.R. Smith stepped up en was goed voor 20 punten, 9 rebounds en 5 steals in de 91-75 overwinning op de Cavs. Carmelo Anthony scoorde 19 punten en Tyson Chandler noteerde 14 punten en 12 rebounds.

Atlanta Hawks at Philadelphia 76ers 90-95

Veteraan Elton Brand is het nog altijd niet verleerd. De power forward scoorde 13 van zijn 25 punten in het vierde kwart en leidde de Philadelphia 76ers naar een knappe 95-90 overwinning op de Atlanta Hawks. Josh Smith was goed voor 34 punten voor de Hawks die voor de derde keer dit seizoen een nederlaag leden tegen de Sixers. De strijd in de Atlantic Division is nog altijd niet beslist.