NBA Plays-off: Vince Carter Memorial Finale!

Door

sportamplaysoff13

In totaal 64 plays verspreid over vier divisies. In de komende weken gaat SportAmerika op zoek naar de beste play van het seizoen 2012-2013. Jij bepaalt uiteindelijk wie er doorgaat naar de volgende ronde. Stem nu en laat horen waarom jij vindt dat juist deze play naar de volgende ronde moet. De eerste editie van de SportAm Plays-off. 

We zijn alweer aanbeland bij de laatste acht (!) plays van de SportAm Plays-off. De komende acht dagen kun je om de twee dagen stemmen de beste play binnen alle vier divisies. Vandaag beginnen we met de finale in de Vince Carter Memorial divisie voor beste dunks. Welke dunk of alley-oop moet volgens jou door naar de laatste vier plays van de SportAmerika Plays-off? Wordt het Harrison Barnes of DeAndre Jordan? Stemmen maar!

#5 Harrison Barnes vernedert Nikola Pekovic 

[youtube http://youtu.be/Vm4UQPTORfE]

vs.

#2 DeAndre Jordan destroys Brandon Knight. 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Fh0AQw3WFkE]

online polls

Je kunt nog tot 2 juni stemmen voor de beste play binnen de Vince Carter Memorial Division. Wil je alle plays en resultaten nog eens rustig terugkijken, dat kan hier. Wie het hele bracket nog eens wil inzien kan dat hier doen. 

2 Reacties
  1. Bart 10 jaar ago

    Barnes!

  2. Jan Willem Zeldenrust 10 jaar ago

    Waarschijnlijk idd de mooiste dunks van het seizoen, met die v James tegen Terry er vlak achter. Kan niet anders dan DeAndre stemmen hier. Hoofd boven de ring, Knight onder de grond, ultieme trol met dat gezicht. Met recht de beste dunk van het seizoen.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen