NBA Highlight Reel: Double Drummond, presidential interview

Door

Detroit Pistons v Minnesota Timberwolves

Elke ochtend maakt de NBA-redactie van SportAmerika naast de NBA recap, waarin de belangrijkste wedstrijd(en) worden besproken, een highlight reel van de mooiste momenten van de afgelopen nacht in het Amerikaanse basketball.

1. Double Drummond
Vandaag trappen we af met Andre Drummond, die zich uitstekend liet zien in de gewonnen wedstrijd tegen de Hawks. Drummond, goed voor een double double met achttien punten en negentien (!) rebounds, prees zijn hardwerkende team en had zin in de eerste thuiswedstrijd van vanavond tegen de Utah Jazz. Maar hij kreeg – en terecht! – zelf alle lof van (de weer op Twitter teruggekeerde) Brandon Jennings voor zijn optreden.

2. POTUS positief over Bulls
Wat te doen als de president van de V.S. een basketballwedstrijd van Chicago bezoekt? Dan trek je hem natuurlijk voor de camera. David Aldridge vroeg Barack Obama naar zijn inzichten wat betreft de Bulls en hoe hij de kansen inschat. En, zoals dat hoort in zo’n mediamomentje, is er natuurlijk ook tijd voor wat PR.

3. Chef cookin’ in slow-mo
Er zijn weinig dingen mooier dan Stephen Curry in sneltreinvaart door de verdediging van New Orleans te zien flitsen, maar iets dat het nóg beter doet bij de redactie van SportAmerika is briljante slow motion-beelden van ‘Chef’ Curry terwijl hij de boel naar een kookpunt dirigeert.

4. Love & LeBron
Een absoluut heerlijk één-tweetje tussen Kevin Love, die de hoofdband van ‘The King’ lijkt te hebben overgenomen, en LeBron James. Het is geen dunk, maar in onze optiek is deze finish misschien nog wel spectaculairder. Reggie Millers afgekapte “Oh my goodness” spreekt boekdelen.

5. The Jet for 3
De mannen van Inside The NBA hadden in het kader van Opening Night een studio ingericht in de open lucht om vanuit San Francisco verslag te doen van de pot tussen de Warriors en de Pelicans. Met een basket in de buurt is het slechts wachten op de nodige schotpogingen. Gevolg: pijnlijke worpen van Shaq en een prachtige driepunter van Kenny ‘The Jet’ Smith.

6. Dancing Starters
Tot slot nog een extern linkje. The Starters steken op wel heel ludieke wijze de boze cheerleaders een hart onder de riem. Tijdens de rust van de wedstrijd tussen Golden State en New Orleans dansen ze bijna acht minuten nonstop in dikke winterjassen. En ja, dat ziet er even kolderiek uit als het klinkt.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen