MLB Podcast: Just A Bit Outside, Ep. 15

Door


Episode 15: Homeruns, nicknames, Testosteron, All-Stars en meer!


Voor het eerst in weken zijn Justin, Lionel, Mike en Jasper alle vier weer terug voor Just A Bit Outside. Ze maken er dan ook meteen een feestje van.

De show trapt af met veel homeruns in de Momenten van de Week (1:05) en een eerbetoon aan de jonge sterren die verantwoordelijk zijn voor het slaggeweldig (hallo Aaron Judge, Cody Bellinger, Corey Seager en… Matt Davidson?)

In News & Notes gaat het alle kanten op. Er wordt héél kort naar de Draft verwezen (7:45). De mannen hebben echter vooral lol om legendarische spelersnamen uit de Draft (9:10). De terugkeer van As The Marlins Turn wordt gevierd (10:25) en de heren bespreken nicknames in de hedendaagse honkbalwereld (12:25).

Ook het nieuws dat Jaïr Jurrjens 80 duels geschorst is, wordt besproken (17:35). Daarnaast houden de heren een discussie over Pete Rose, Shoeless Joe Jackson en de Hall of Fame (28:20). Ook kijken ze wat er sinds 9 mei aan de hand is met de Orioles (35:30) en betreuren ze de staat van de NL Central (40:35). Tussendoor is er tijd voor de Mets, de nieuwe Arbitrator voor MLB, Londense honkbalactiviteiten en 20 jaar interleague baseball. Het eerste blok sluit af met de nieuwe blessures.

In het tweede blok gaat Jasper helemaal los als de boys allemaal één of twee spelers uitkiezen die ze echt in de All-Star Game willen zien (52:50). De discussie over de fan voting bereikt zoals elk jaar weer een hoogtepunt. De show eindigt nadat de mannen elk hun beste vierkoppige werperstaff van dit seizoen kiezen: starter, middle-reliever, setup man en closer (1:03:25).

Heb je een Mailbag-vraag voor de hosts of wil je om een andere reden met ons in contact komen? Mail de show via justabitpodcast@gmail.com of vind SportAmerika op Twitter en Facebook.

Ook leuk om te lezen