MLB Podcast, Ep. 54: Homerun Derby, Baseball Across Borders, trades en meer!

Door


MLB Podcast, Ep. 54: Homerun Derby, Baseball Across Borders, trades en meer!


Met Mike en Justin op vakantie was het tijd voor een podcastkennismaking tussen Nick en Lionel. De twee nemen, onder aanvoering van Jasper, het belangrijkste en opvallendste nieuws van de afgelopen MLB-week door.

Voordat we vertellen waar de show over gaat: aan het eind van de aflevering zegt Jasper iets over een luisteraarsenquête. We zouden het enorm op prijs stellen als onze luisteraars een minuut of vijf van hun dag willen gebruiken om deze korte vragenlijst in te vullen, zodat we de show alleen maar beter kunnen maken. We verloten een prijs onder alle invullers! De enquête vind je hier: https://goo.gl/forms/iHSp2JxdvFhu5ZqJ2.

Dan, terug naar de aflevering. Alex Bregman’s snor, Domingo Santana naar Triple-A, Nick Senzel eruit voor het seizoen, Blue Jays-closer Osuna geschorst, een wedstrijd in Omaha, de Blessure van de Week, een trade voor een Royal en meer passeert de revue. Ook kiezen de heren hun persoonlijke Homerun Derby-teams (en gooit Lionel het hele format van de Derby op de schop). De show sluit af met een terugkeer van Baseball Across Borders met Lionel en de mailbag.Contact met de show? Dat kan via twitter.com/sportamerika, facebook.com/sportamerika of via justabitpodcast@gmail.com! Vind je de show tof en heb je een iTunes-account? Dan vinden we het leuk als je een goede review over ons achterlaat!

Ook leuk om te lezen