Mizzou verslaat Tennessee en blijft divisieleider

Tennessee v Missouri

Met een overwinning op de Tennessee Volunteers houden de Missouri Tigers [9] hoop op de titel in de SEC. Thuis werd Tennessee, waar freshman Joshua Dobbs voor het eerst in de basis mocht starten, met 3-31 weggevaagd.

Missouri revancheerde zich daarmee voor het resultaat van afgelopen week tegen de South Carolina Gamecocks. Toen werd een voorsprong van zeventien punten in het vierde kwart om zeep geholpen en verloren de Tigers in double overtime.

De Tigers, waar quarterback Maty Mauk goed was voor 12-voor-25, 163 passing yards, 3 TD’s en 113 rushing yards, grepen de leiding en gaven de wedstrijd dit keer niet uit handen. Touchdowns van Dorial Green-Beckham, L’Damian Washington en een fieldgoal van Andrew Baggett gaven Mizzou een 0-17 voorsprong.

Michael Palardy zette drie punten voor de Volunteers op het bord, maar de Tigers gingen rusten met een voorsprong van 3-24 dankzij een 40-yd TD van Marcus Lucas. Russell Hansbrough zette met een 26-yd rushing touchdown in het derde kwart de eindstand van 3-31 op het bord.

Door de overwinning staat Mizzou (8-1, 4-1) bovenaan in de SEC East.