Marshall neergestoken door echtgenote

Door

De vrouw van Miami Dolphins wide receiver Brandon Marshall heeft Marshall neergestoken met een keukenmes. Dit meldde de assistent-sheriff maandag aan de media. Hij maakt het momenteel goed. Michi Nogami-Marshall werd vrijdag aangehouden en beschuldigd met geweldpleging met een dodelijk wapen.

Volgens het kantoor van de Broward County sheriff vertelde Nogami dat ze zichzelf verdedigde. Marshall zelf vertelde de politie dat hij op een vaas was gevallen, maar de bewijzen in het huis vertelden een ander verhaal. Ze werd vrijgelaten uit de gevangenis na het betalen van een borgsom van 7500 euro.

,,Dit is een zeer moeilijke tijd voor Brandon en zijn familie,” zei de advocaat van Marshall, Harvey Steinberg. ,,Gelukkig zal alles in orde komen en zal hij genezen zonder veel complicaties. We hopen dat de mensen zijn privacy zullen respecteren.”

Door de lockout in de NFL is verboden dat teams en spelers elkaar spreken. Maar in dit geval mag er een dokter van de Miami Dolphins naar Marshall gaan en praten met de andere dokters van de wide receiver.

Marshall huwde vorig jaar met Michi Nogami. Ze leerden elkaar kennen toen ze beiden student waren aan Central Florida.

Ze wonen in Southwest Ranches, nabij de gebouwen van de Miami Dolphins. Een jaar geleden werd Marshall getrade naar de Dolphins was hij afkomstig van de Denver Broncos.  Hij ving bij de Broncos minstens 100 passen in drie opeenvolgende seizoenen en mocht twee maal de Pro Bowl spelen.

Foto: dolphinssfanss.com

 

Ook leuk om te lezen