Manny Ramirez denkt aan terugkeer in MLB

Door

Groot nieuws rondom Manny Ramirez.Dit keer niet omdat hij losse handjes had richting zijn vrouw, maar nieuws over zijn pensioen. Ramirez liet donderdagnacht namelijk aan ESPNdeportes.com weten dat hij denkt aan een terugkeer in de MLB.

Ramirez, die eerder dit jaar met pensioen ging omdat hij geen zin had om een schorsing van 100 wedstrijden uit te zetten in verband met dopinggebruik, gaf gelijk aan geen probleem te hebben met eerst aan de kant te moeten zitten.

,,Ik zal de complete straf uit zitten zodat ik daarna voor elk Major League team beschikbaar zal zijn,” liet de twaalvoudig All-Star weten. ,,Scott Boras, mijn manager, weet er inmiddels van en is al bezig met de eerste formaliteiten.”

In 2009 zat hij, als speler van de Los Angeles Dodgers, al eens 50 wedstrijden aan de kant voor het gebruik van een verboden middel. Bij een tweede overtreding wordt de straf automatisch verdubbeld.

Vanuit de MLB reageerde Rob Manfred, een van de vice presidenten van de bond. Hij liet weten dat Ramirez pas kan spelen als hij toestemming ontvangt van MLB-commissioner Bud Selig.

“Manny Ramirez kan niet voor welk team, major league, minor league of welke connectie met die teams dan ook, spelen tot hij toestemming krijgt van de commissioner. Dan pas zal het proces van start gaan.”

Manny lijkt zich er niet zo druk om te maken. ,,Ik hoop dat ik weer mag gaan spelen. Als een team dan mij wil hebben ga ik voor ze spelen. Als dat niet gebeurt? Dan ga ik lekker in Japan of een ander land spelen. Ik ben duidelijk nog niet klaar om met pensioen te gaan.”

Foto: elchuleo.com

1 Reactie
  1. Zando 10 jaar ago

    Slimme organisatie die hem nog terughaalt. Manny’s days in MLB are over.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen