Lucky Len: Wedden op de Handicap – Week 19b

Door

Goedemiddag en welkom bij Lucky Len! Bij Lucky Len loopt uw presentator Lennart Beishuizen met u mee langs de Football-velden en geeft hij zijn advies waar vanavond wel en waar vanavond niet op te wedden. Houdt u van een gecalculeerd gokje? U bent hier bij het juiste adres!

Dames en heren, wij laten u niet langer in spanning afwachten! Hier is Lucky Len van WEEK 19.

luckylen5 Lucky Len: Wedden op de Handicap – Week 19a

Gisteren ging Lucky Len 1-1 na een geweldige NFL avond. De Ravens-Broncos game was redelijk spot on, de Packers-Niners game niet. Met een 122-127-7 tussenstand en vijf wedstrijden te gaan is .500 het hoogst haalbare.

Atlanta Falcons v Carolina PanthersSeattle Seahawks (+2.5) @ Atlanta Falcons (-2.5)
De Atlanta Falcons waren het beste team in de regular season. Matt Ryan en co. konden optimaal profiteren van een vliegende start en een redelijk makkelijk schema. Nu spelen ze thuis tegen de Seahawks en is het de uitdaging om eindelijk die ‘we kunnen geen play-off wedstrijden winnen’ mentaliteit uit het raam te gooien.

Dat moet dan tegen Russell Wilson en de sterke Seahawks. Het enige wat de Hawks de afgelopen weken hebben gedaan is winnen, uit en thuis. Ondanks dat de Falcons de #1 seed zijn zie ik de Seahawks als favoriet. Seahawks +2.5

Houston Texans (+9.5) @ New England Patriots (-9.5)
Op het moment dat de Patriots voor het eerst een play-off wedstrijd spelen dit seizoen is al meer dan de helft van het veld uitgeschakeld. In week 14 werd het 42-14 voor de Patriots en sindsdien gaat het niet zo lekker meer met de Texans, die vorige week wel redelijk eenvoudig de Cincinnati Bengals versloegen.

Ik denk dat de Patriots precies datgene in huis hebben om de Texans te stoppen. Met Aqib Talib kan Andre Johnson aardig stil gehouden worden en de Pats D-line maakte een paar weken terug Arian Foster onschadelijk. Dan blijven JJ Watt en Matt Schaub over om plays te maken. Dat kan vooral de eerste zeker, maar ik betwijfel of dat genoeg gaat zijn om de Patriots van het scoren te weerhouden. Echter zullen de Texans dit keer wel Aaron Hernandez gaan dekken, dus ik kies voor de underdog. Texans +9.5

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen