Line-up Survivor Series, Barrett keert terug

Door

RAW_11102014ca_0382Team Cena neemt het tijdens WWE Survivor Series op tegen Team Authority in een traditionele vijf tegen vijf Survivor Series Elimination Match. Het team van John Cena bestaat, naast team captain Cena, uit: Dolph Ziggler, Ryback, Big Show en Erick Rowan. De vijf Superstars die namens The Authority in de ring stappen zijn team captain Seth Rollins, Kane, United States Champion Rusev, Mark Henry en Intercontinental Champion Luke Harper.

Tim Wiese debuteert in WWE | WWE Network gratis in november

Dean Ambrose komt in St. Louis in actie tegen Bray Wyatt. Ook verdedigt AJ Lee haar Divas Championship tegen Nikki Bella en zetten WWE Tag Team Champions Goldust & Stardust hun titels op het spel in een Fatal 4-Way Match tegen The Miz & Damien Mizdow, The Usos en Los Matadores. Verder gaan Natalya, Alicia Fox, Naomi & Emma de strijd aan met Paige, Cameron, Summer Rae & Layla in een traditionele Survivor Series Elimination Tag Team Match.

RAW_05192014MM_2369Barrett keert terug
Goed nieuws voor de fans van Bad News Barrett. De Engelsman zal in de nacht van zondag op maandag fungeren als één van de experts, naast Paul Heyman en Fandango, tijdens de Survivor Series kick-off show. Barrett heeft eind mei een succesvol verlopen operatie aan zijn schouder ondergaan. In een interview gaf de Engelsman aan dat de dokters hebben aangegeven dat hij waarschijnlijk in december weer in de ring kan stappen.

Survivor Series is in de nacht van zondag 23 op maandag 24 november vanaf 2.00 uur live te zien op het WWE Network.

© 2014 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen