Kolb lonkt naar overstap Cardinals

Door

Kevin Kolb, quarterback van de Philadelphia Eagles, is onder de indruk van de lovende woorden van Arizona Cardinals wide receiver Larry Fitzgerald. Die zei dat hij graag zou hebben dat Kolb de volgende quarterback van Arizona moet worden.

Kolb wil zelf uit de schaduw van Eagles-quarterback Michael Vick treden en ziet nu al uit naar een mogelijke samenwerking met Fitzgerald: ,,Hij is een van de beste, zoniet de beste, wide receivers in de NFL. Ik vind hem een superster,” zei Kolb. ,,Als een speler zoals hij zoiets zegt over mij betekent dat veel voor mij. En het is enorm flatterend en ik hoop dat, mocht ik vertrekken, hun naam opduikt.”

Fitzgerald heeft al met Cardinals head coach Ken Whisenhunt gesproken over het aannemen van Kolb en Baltimore Ravens-backup quarterback Mark Bulger. Whisenhunt geeft toe dat hij het besproken heeft met Fitzgerald maar zegt dat dat een normale procedure is.

Kolb heeft normaal nog een jaar over op zijn contract, maar ziet door Vick zijn kansen slinken om als kernfiguur bij de Eagles te spelen. ,,Ik heb altijd een goede relatie gehad met de Eagles, ik dank dat ze mijn sitatie begrijpen,” zei Kolb. ,,Ik geloof echt dat we gaan doen wat het beste is voor mij en de organisatie, en mocht dat niet gaan dan zal ik er zeer ongelukkig mee zijn.”

De Eagles hebben nu de kans om van Vick hun franchise-speler te maken. Kolb weet dat een back-up in Philly nodig is, daar Vick veel loopt met de bal. Maar hij wil ook laten weten dat hij zeker ergens anders wil gaan om daar te starten als quarterback.

Foto: phillyphanatics.com

Ook leuk om te lezen