Knicks blijven ongeslagen in Madison Square Garden

Door

Carmelo Anthony en Raymond Felton hebben er voor gezorgd dat de Knicks nog steeds ongeslagen zijn in eigen huis. In Madison Square Garden werden zondag de Phoenix Suns nipt verslagen: 99-106. ‘Melo tekende voor 34 punten en point guard Felton kreeg in afwezigheid van de geblesseerde Jason Kidd veel speelminuten waar hij met 23 punten en zeven assists goed gebruik van maakte. Na de wedstrijd werd wel bekend dat Felton een MRI scan ondergaat vanwege een pijnlijke linkerhand.

De Knicks hebben nu hun eerste zeven thuiswedstrijden van het seizoen gewonnen. Het team van coach Mike Woodson heeft twaalf wedstrijden gewonnen en vier verloren en staat daarmee tweede in de Eastern Conference van de NBA. Ook Tyson Chandler (vijftien punten en dertien rebounds) en bankspeler Steve Novak (twaalf punten) waren tegen Phoenix belangrijk voor New York, dat de Suns in de tweede helft nog bijna liet terugkomen.

Naast de goede scores van Anthony en Felton hadden de Suns het verlies vooral aan eigen slordigheid te danken. Phoenix had zeventien turnovers, tegenover maar acht van de Knicks. De Poolse center Marcin Gortat was goed voor achttien punten en tien rebounds voor Phoenix, maar kon een nederlaag niet voorkomen.

Ook leuk om te lezen