Tyson Kidd onder het mes, ‘Einde carrière Daniel Bryan’

Door

SD_05122015dg_0740Tyson Kidd heeft een succesvol verlopen nekoperatie  ondergaan. De voormalige WWE Tag Team Champion is minimaal een jaar uit de roulatie.


Kidd brak zijn nek begin juni in een match tegen de debuterende Samoa Joe. In het verleden hebben ‘Stone Cold’ Steve Austin en Edge dezelfde operatie moeten ondergaan.

SD_02242015jg_0237‘Einde carrière Daniel Bryan’
Als we Bret ‘Hit Man’ Hart mogen geloven stapt Daniel Bryan nooit meer in de ring. In een interview met Sports Illustrated vertelde de WWE Hall of Famer dat Bryan nog steeds kampt met de gevolgen van een zware hersenschudding, een blessure die Bryan twee dagen na WrestleMania 31 opliep in een match tegen Sheamus. In april werd Bryan tijdens de WWE Live tour door Europa naar huis gestuurd.

Erick Rowan vier maanden uit roulatie
Erick Rowan heeft vorige week vrijdag een bicepsscheur opgelopen in een match tegen Cesaro tijdens WWE Live in Saginaw. Big Red is waarschijnlijk vier maanden uitgeschakeld.

Randy Orton geniet van vakantie
Randy Orton was deze week de grote afwezige bij Raw. De oud WWE World Heavyweight Champion is op vakantie met zijn vriendin. Waarschijnlijk is The Viper midden juli terug van vakantie en neemt hij het tijdens WWE Battleground, in zijn woonplaats St. Louis, op tegen Mister Money in the Bank Sheamus

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen