James gaat los tegen supporter

Door

Hij omschreef zich de laatste maanden meerdere malen als schurk. LeBron James wist dat hij zich met de overstap van de Cleveland Caveliers naar de Miami Heat niet populair zou maken, maar ook hij heeft zijn grenzen.

De 26-jarige guard ging vrijdagavond, in het duel op bezoek bij de Detroit Pistons, dan ook goed los tegen een supporter van de thuisploeg. Deze man, die anoniem wenste te blijven tegenover ESPN.com, zat achter de bank van de Heat en had zich meerdere malen uitgelaten over de moeder van LeBron.

,,Het maakt me niet uit wat je zegt, want ik geef er geen f*ck om wat je zegt,” snauwde James de man toe tijdens een time-out. ,,Maar je moet me niet gaan beledigen, want dan maak je mij woest.”

Het voorval vond plaats aan het einde van de eerste kwart. De reden van James zijn boosheid was mede te verklaren aangezien zijn zoons dichtbij de man zaten die de uitlatingen deed.

De supporter van de Pistons verklaarde zich beledigd te voelen vanwege James zijn uitspraken, maar de beveiliging trok zich daar niks van. Zij waarschuwden de supporter voor zijn gedrag en gaven tevens aan dat wanneer de supporter zich weer zou laten gaan, hij verwijderd zou worden.

De Heat won overigens het duel zeer eenvoudig. Mede dankzij 16 punten van James versloegen de Heat de Pistons met 106-92.

Foto: en.wikipedia.org

Ook leuk om te lezen