Howard: ‘Ik ga geen ‘LeBron-actie’ uithalen’

Door

Tussen alle trade verhalen door, zo richting de trade deadline, zijn er ook spelers die niks willen weten over dit soort gesprekken. Dwight Howard, superster van de Orlando Magic, stoort zich aan de geruchten over hem en dat hij na volgend seizoen weg zou willen uit Orlando.

De geruchten ontstaan juist nu, omdat iedereen ziet wat er is gebeurt met de Cleveland Cavaliers nadat hun sterspeler, Lebron James, de deur uit is gelopen. Howard stoort zich mateloos aan alle geruchten: ,,Ik heb nooit iets gezegd over dat ik zou weg gaan. Ik heb nooit iets gezegd over dat ik niet gelukkig zou zijn of dat ik ‘een Lebron zou uithalen’ zoals mensen dat noemen op Twitter. Ik word er echt moe van. Ik wil dit team helpen een kampioenschap te winnen.”

Ook de vergelijking van Howard met Anthony en James vindt hij onzinnig en niet van toepassing: ,,Dat zijn Carmelo en LeBron. Dat heeft niks te maken met Dwight Howard. Ik focus mij op dit seizoen. Dit is het moment. Als we eenmaal in 2012 zijn of wanneer dan ook het tijd is om een contract te tekenen, dan kijken we daarnaar. Nu is het allemaal overbodig.”

Wat de zaak niet helpt is dat Howard nog geen duidelijkheid geeft of hij wel of niet zal bij tekenen. De Magic hebben aangegeven deze zomer al een nieuw contract aan te willen bieden, maar Howard weerhoudt zich van een reactie.

Ook leuk om te lezen