Funniest Videos #2: Wade doet de handstand

Door

SFSV

Het is weer maandag! Dus is het weer tijd voor ‘SportAmerika’s Funniest Sports Videos’. in deze rubriek kijken we elke week terug naar die bijzondere gebeurtenissen. De vijf leukste video’s worden geplaatst en jullie bepalen welke video het grappigst is. Die doet aan het eind van het jaar mee in de verkiezing van grappigste video van het jaar. Deze week weer veel NBA, maar ook een leuk moment uit de NHL.

Week #2

1) IJshockeyfan onthoofd Anaheim pop
Altijd leuk om met je vader naar een IJshockeywedstrijd te gaan. Al denkt de zoon van deze LA Kings fan daar heel anders over..

2) Pre-game Mortal Kombat door de Houston Rockets
Elk team heeft zijn eigen pre-game ritueel, zo ook de Houston Rockets. Onder leiding van sterspeler Dwight Howard wordt het legendarische spel Mortal Kombat nagespeeld. Fatality!

3) De handstand ‘videobomb’ van Dwyane Wade
Chris Bosh begon met het lastigvallen van zijn teamgenoten tijdens interviews, ook wel ‘videobombing’ genoemd. Afgelopen week zorgde echter Dwyane Wade voor de meest originele videobomb tot nu toe.

4) Jason Kidd veroorzaakt dwijlpauze
Grappig of niet, de meningen zijn verdeeld. Het is in ieder geval wel origineel wat rookie-coach Jason Kidd deed van de week, om tijd te rekken. Al was Mavericks-eigenaar Mark Cuban van mening dat het idee was gestolen. Voor Kidd was het echter een duur grapje, hij kreeg een boete van 50.000 dollars.

5) Mahinmi doet de Luis Suarez
In Nederland stond Suarez bekend als de schwalbekoning. In de NBA kunnen ze er ook wat van. Zo liet Pacers-center Ian Mahinmi zien een mooie flop in huis te hebben.

Is jouw zelf iets leuks opgevallen? Tweet het naar @SportAmerika of @anouaramrani

Ook leuk om te lezen