Fantasy Football Update: Ongeslagen

Door

Divisional Playoffs - San Francisco 49ers v Carolina Panthers
Elke week benoemen we op dinsdag kort de toppers en floppers van de voorgaande speelronde en geven we enkele tips voor de aankomende wedstrijden. Eindigend in een lijstje met 10 spelers of D/ST die de moeite waard zijn om op te pikken of te starten.

We hebben nog drie ongeslagen ploegen in de NFL. De Patriots, Bengals en Panthers. Waarbij de overwinning van de Panthers als een heus statement gezien mag worden. Dat de Patriots en Bengals zouden winnen was wel verwacht. Of ze volgende week nog ongeslagen zijn? Met name de Pats kunnen wel eens aan het kortste eind trekken. Zeker nu Dion Lewis voor de rest van het seizoen vanaf de kant moet toekijken. Blount en Bolden zullen wel meer speeltijd krijgen of Bill tovert weer eens iets moois uit zijn hoge hoed.

2 Reacties
 1. Wout 7 jaar ago

  Wright als pick-up? Wright is nog wel even uitgeschakeld met een MCL sprain ben ik bang. Daarnaast is er een reden dat Welker pas nu een contract krijgt!

  • Mark Meijering 7 jaar ago

   Heb Wright van de lijst gehaald. Al vind ik nog steeds dat hij een goede pick up is. Heb je een plek op de bank dan zou ik hem daar even stashen.
   Wat Welker betreft. Die is beter dan menigeen denkt. Of hij nu pas een contract krijgt of niet. Enne, als je hem niets vindt, niet oppikken dan he 😉

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen