Earl Thomas: ‘Aaron Rodgers is niet geblesseerd’

Door

461346602

Volgens Earl Thomas valt de kuitblessure van Aaron Rodgers reuze mee. Sterker nog, de quarterback is helemaal niet geblesseerd, zegt de Seattle Seahawkssafety tegen de media voorafgaand aan de NFC Championship-wedstrijd tegen de Green Bay Packers.

Scramble
De linkerkuit van Aaron Rodgers houdt de gemoederen bezig. Dat hij de startende spelverdeler zou zijn voor de ‘Cheeseheads’ tegen de Dallas Cowboys afgelopen weekend, was wel duidelijk. Maar hoe fit Rodgers aan die wedstrijd zou beginnen, was de grote vraag.

‘Ik geloof helemaal niets van zijn leg issue’, aldus Thomas. ‘Ik zag hem scramblen dichtbij de goal line van de Cowboys, dus ik trap er niet in. Volgens mij is Rodgers helemaal niet geblesseerd.’

Hoewel Rodgers – vooralsnog koploper voor de MVP-race – enkele knappe passes gooide, was goed te zien dat hij niet 100 procent fit was tijdens de gewonnen Divisional-wedstrijd tegen de Cowboys. Vooral de mobiliteit van de quarterback lijdt onder de kuitblessure, hoewel Thomas dit moment wegwuift als ‘blessure’:

 

120 minutes left
Rodgers zelf is realistisch wat betreft zijn kuit. Hij beseft dat de pijn niet weg is voor de NFC Championship-wedstrijd tegen de Seahawks of eventueel de Super Bowl. ‘Ik heb nog 120 speelminuten in me’, zei ‘nummer 12’ tegen Jason Wilde van ESPNWisconsin.com na de gewonnen wedstrijd tegen Dallas. ‘Ik ga er alles aan doen om te zorgen dat ik die minuten zo goed mogelijk kan spelen.’

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Jiri 8 jaar ago

    Rodgers vooralsnog koploper in de MVP race? Je weet dat die race al klaar is he?

    • Dennis 8 jaar ago

      Watt is inderdaad al gekozen en dat wordt op 31ste bekend gemaakt keiharde knaken voor mij 🙂

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen