Eagles zonder Vick (en Maclin) tegen de Giants

Door

 

 

De Philadelphia Eagles, vechtend voor hun laatste reele kans op de playoffs, zullen het zondag tegen de New York Giants zonder quarterback Michael Vick moeten doen. Vick ondervindt nog teveel hinder van de twee gebroken ribben die hij afgelopen zondag opliep in het duel met de Arizona Cardinals.

Vick werd tijdens die wedstrijd meerdere halen met een helm vol op zijn ribben geraakt. Naar verluidt brak hij zijn ribben al in de eerste helft, maar enkele hits in het verdere verloop (zie video hieronder) zullen zijn blessure ongetwijfeld geen goed hebben gedaan.

Vick trainde de hele week niet, maar werd vrijdag nog aangemerkt als questionable. Zaterdag werd echter besloten dat hij de trip naar de Meadowlands niet zal meemaken. Zijn vervanger heet Vince Young, die zijn eerste start voor Philly zal maken.

Michael Vick is voor de 3-6 Eagles overigens niet de enige starter-van-naam die bij Philadelphia tegen divisiekoploper New York (6-3) verstek moet laten gaan. Ook wide receiver Jeremy Maclin is niet van de partij. Hij kampt schouder -en hamstringproblemen.

 

 

Ook leuk om te lezen