Eagles sturen Foles naar Rams voor Bradford

Door

Pittsburgh Steelers v Philadelphia Eagles

In een knotsgekke off-season lijkt het maar niet op te houden met blockbuster deals. De Philadelphia Eagles hebben quarterback Nick Foles naar de St. Louis Rams gestuurd in ruil voor quarterback Sam Bradford en waarschijnlijk draft picks.

Foles
De Rams hopen met Foles een quarterback te hebben die zestien wedstrijden kan spelen, iets wat de laatste jaren niet het geval is in St. Louis. Foles, die in zijn tweede jaar in 2013 de Pro Bowl haalde, raakte in 2015 op een zijspoor en werd uiteindelijk op de bank gezet ter faveure van Mark Sanchez.

Bradford
Voor de vaak geblesseerde Bradford biedt de ruil hem de kans in een nieuwe omgeving te aarden. De first overall draft pick van 2010 raakte in het voorseizoen van 2014 geblesseerd en speelde geen wedstrijd. In 2013 miste Bradford ook al negen wedstrijden door een blessure.

Eagles
Het is nog onduidelijk of de Eagles door de ruil niet meer in de race zijn voor quarterback Marcus Mariota. Bradford is een NFL waardige quarterback, maar zijn blessuregevoeligheid brengt waarschijnlijk te veel onzekerheid om het met hem als eerste quarterback aan te durven.

Mark Sanchez, die onlangs zijn contract verlengde, staat overigens ook nog onder contract in Philly.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen