Dallas Stars verslaan Anaheim Ducks

Door

Anaheim Ducks v Dallas StarsDe Dallas Stars zorgden vannacht voor een verrassing door thuis te winnen tegen de Anaheim Ducks. Lange tijd hadden de Ducks de wedstrijd onder controle, maar in de derde periode gaven ze een 2-1 voorsprong volledig weg. Dallas scoorde nog vijfmaal en won uiteindelijk met 6-3.

Anaheim begon nog wel sterk aan de wedstrijd en kwam in de eerste periode dan ook op voorsprong door een treffer van Emerson Etem. In de tweede periode kwamen de Stars op gelijke hoogte, Antoine Roussel scoorde zijn derde treffer dit seizoen. Maar nog voor het einde van de periode waren het wederom de Ducks die op voorsprong kwamen. Ditmaal was het Nick Bonino die goalie Dan Ellis verschalkte.

Maar in de derde periode gaven de Anaheim Ducks de wedstrijd totaal uit handen. En in een tijdsbestek van slechts drieënvijftig seconden wist de thuisploeg driemaal toe te slaan. Cody Eakin, Stephane Robidas, Ryan Garbutt waren achtereenvolgens de doelpuntenmakers voor de Stars. Antoine Roussel maakte ook nog zijn tweede treffer van de avond en besliste zo het duel definitief in het voordeel van Dallas. Dustin Penner (PPG) deed nog wat terug namens de Ducks voordat Alex Chiasson de eindstand bepaalde op 6-3 in het voordeel van de Stars.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen