Cliff Lee heeft clubs voor het uitzoeken

Door

Voor Cliff Lee zijn het mooie weken. De 32-jarige pitcher is een free agent en heeft de clubs letterlijk voor het uitzoeken. Volgens zijn zakenwaarnemer Darek Braunecker heeft zijn client het prima voor elkaar. ,,Het is op dit moment lekker om Cliff Lee te zijn,” liet hij maandagmiddag weten.

Braunecker liet weten dat hij met de New York Yankees en de Texas Rangers, Lee’s huidige club, gesprekken in de planning heeft staan. ,,Veel ploegen hebben nog behoefte aan een goede werper. Dan zijn ze bij Cliff aan het juiste adres, hij is de beste op dit moment.”

Er zouden op dit moment teams interesse hebben in zijn diensten, maar de Yankees en de Rangers worden beschouwd als de favorieten om te contracteren. Lee heeft natuurlijk het afgelopen seizoen bewezen dat hij kan presteren Texas en met een mogelijk verhuizing op het oog richting New York is natuurlijk altijd de de vraag of een speler daar kan aarden. ,,Hij heeft het de laatste jaren al genoeg laten zien dat hij overal uit de voeten kan,” spreekt Braunecker die gedachten gelijk tegen.

Brian Cashman, de algemeen directeur van de Yankees, heeft al eerder laten weten dat zijn prioriteit voor dit jaar ligt op het binnenhalen van een werper. Volgend jaar zijn er weinig interessante werpers die dan de status van free agent krijgen en dus is het de verwachting dat Cashman flink de portomonee gaat trekken om Lee binnen te halen.
Luisteren
Fonetisch lezen
Woordenboek – Gedetailleerd woordenboek weergeven

Ook leuk om te lezen