Chris Bosh blijft in Miami voor 118 miljoen dollar

Door

San Antonio Spurs v Miami Heat - Game 6

Chris Bosh blijft bij de Miami Heat en gaat volgens Yahoo! Sports akkoord met een vijfjarig contract ter waarde van 118 miljoen dollar. De negenvoudig All-Star leek in eerste instantie dichtbij een deal met de Houston Rockets nadat LeBron James besloot om terug te keren naar de Cleveland Cavaliers.

Heat president Pat Riley handelde snel door Bosh een vijfjarig contract aan te bieden tegenover Houston’s vier jaar een 88 miljoen dollar. Het volgende doel van Miami is om Dwyane Wade, die in de belangstelling staat van de Chicago Bulls, en veteraan Udonis Haslem voor kortere contracten voor de club te behouden.

De Rockets verhandelden eerder al guard Jeremy Lin aan de Los Angeles Lakers om ruimte op de begroting te maken om free agent Bosh binnen te halen. De verwachting is dat Chandler Parsons, die een offer sheet van drie jaar en 46 miljoen dollar tekende bij de Dallas Mavericks, terugkeert in Houston.

Foto: Getty Images

1 Reactie
  1. Thomas 9 jaar ago

    Bizar. Bosh was een stabiele factor hoor, maar dit vind ik van twee kanten heel raar. Ze betalen hem imo veel te veel voor een veel te lange tijd voor een speler die ik niet beschouw als één van de 10 beste in de NBA. Bosh gaat naar een team waar hij de leider wordt, maar waar verder nog helemaal niets vast ligt. De kans is klein dat de Heat volgend jaar weer mee doen om de titel. Daarnaast laat hij een geweldige kans bij de Rockets liggen. Die zijn nu trouwens ook behoorlijk de sigaar. Anthony kiest waarschijnlijk voor de Bulls of de Knicks. Gaan de Rockets nu voor Love? Mooi man, free agency.

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen