Carmelo Anthony scoort 62 punten, MSG-record

Door

Washington Wizards v New York KnicksKevin Durant, Bernard King en Kobe Bryant. Carmelo Anthony passeerde vrijdag de drie heren door 62 punten te scoren in de 125-96 overwinning op de Charlotte Bobcats. Een nieuw Madison Square Garden record en een nieuw franchise record voor de forward van de New York Knicks.

Melo raakte 23 van zijn 35 schoten, waaronder één vanaf de middenlijn in de halftime buzzer, en pakte ook nog dertien rebounds. Na drie kwarten had Anthony al 56 punten en verbrak daarmee het seizoensrecord van Kevin Durant (54 punten). “Toen ik het schot van halfcourt maakte, wist ik het. Ik zat in the zone.

835223234

Anthony was uiterst efficiënt in isolation plays, met 22 punten op zeventien schoten. De foward van de Knicks had vooral een eenvoudige avond tegenover Bobcats’s verdediger Michael Kidd-Chilchrist. Melo schoot 11-uit-13 tegen hem, goed voor 25 punten.

Bryant had voor Anthony het Madison Square Garden record op zijn naam met 61 punten. Knicks’ legende Bernard King had sinds 1984 met 60 punten het franchise record in handen.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Thomas 8 jaar ago

    Dit benadrukt nog even dat het enorm teleurstellende seizoen niet aan Anthony ligt. Die man is gewoon bovenmatig getalenteerd en is verdedigend ook lang niet zo slecht als vaak gesuggereerd wordt. Jammer van die inconsistente teamgenoten, rare coach en waardeloze back office.

  2. RJ Kraft 8 jaar ago

    Bizar! Maar gaat Melo dit volhouden?

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen