Bulls verrassen Heat in opener

1recap1play * Zij zijn groot en ik ben klein….. maar het interesseert me geen reet, Calimero! Ik ben Nate Robinson. Ik ben 28 jaar en ik doe het LeBron James’ MVP-niveau na.

Nate2ndhalf

Na drie punten in de eerste helft, scoorde Robinson er 24 in de tweede helft. Hij schoot 7 op 11, een schotpercentage van 63 procent. Daarnaast maakte hij 7 van zijn 9 vrije worpen. “En dan kijk ik zo.”

NateRobStare

* Wie zegt dat de Bulls Derrick Rose nodig hebben? Gewoon Game 1 winnen, in Miami.

En het is fijn dat Vladimir Radmanovic achter de als een dolle tekeergaande Rose, gewoon lekker gewoon blijft. Terwijl hij zijn lipbalsem sensueel op de lippen smeert zie je hem denken: “Doe ’s rustig joh. Het is maar een spelletje.”

VladRadChapStick

* LeChoke is back? James miste in de laatste 2.22 minuten een vrije worp en twee schoten, waarvan één verre driepunter. De Heat scoorden in die periode geen enkel punt en zagen hun 86-83 voorsprong veranderen in een 93-86 nederlaag. James –> Air-balllllllll!