Brock Lesnar opnieuw in de ring, Undertaker komt naar Manchester

Door

HIAC_10252015ej_3229Brock Lesnar stapt zaterdag 19 december in de ring tijdens het WWE Live evenement in The Forum in Inglewood (Los Angeles), Californië. De kans is aanwezig dat de show in de voormalige thuishaven van de Los Angeles Lakers wordt uitgezonden op het WWE Network, net als de live events in Sumo Hall en Madison Square Garden waar The Beast acte de présence gaf.

Undertaker komt naar Manchester
Undertaker komt dinsdag 10 november naar Manchester, Engeland voor de tv-opnames van SmackDown. De kaartverkoop voor SmackDown blijft achter, een dag eerder vindt Monday Night RAW ook plaats in Manchester, en daarom wordt The Phenom ingezet als publiekstrekker.

Blessure updates
Randy Orton komt in november (net als John Cena)niet naar Europa, The Viper kampt met een schouderblessure. Ook Rusev is de komende tijd uitgeschakeld, hij heeft een een bicepsscheur opgelopen. Jey Uso is hersteld van zijn schouderoperatie en kan ieder moment terugkeren. De verwachting is dat The Usos het gaan opnemen tegen WWE Tag Team Champions The New Day. William Regal heeft woensdag (een tweede) nekoperatie ondergaan.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen