Boston Bruins verslaan New York Rangers

New York Rangers v Boston Bruins

De Boston Bruins hebben in de eigen TD Garden de New York Rangers met 3-2 verslagen. De reus Zdeno Chara was bij Boston de grote man door in de derde periode de winnende goal te maken.

De goals vielen in de eerste en de derde periode. In de eerste periode was het Brad Marchand die Boston op voorsprong zette. Daarna was het woord aan de Rangers. Rick Nash en Ryan McDonagh zorgden dat New York na de eerste periode met 1-2 voor stond.

In de tweede periode werd niet gescoord. In de derde zette Boston de achterstand om in winst. Patrice Bergeron scoorde binnen drie minuten de gelijkmaker en Zdeno Chara zorgde iets over de helft van de derde periode dat de Bruins zich met winst revancheerden voor de 6-1 nederlaag bij Detroit Red Wings eerder deze week.

Boston blijft dankzij deze zege koploper in de Eastern Conference. New York stelt met een achtste plek ietwat teleur.

Andere uitslagen van ploegen uit de Eastern Conference:
Pittsburgh Penguins – Tampa Bay Lightning 3-0
Detroit Red Wings – New York Islanders 5-0 (Derde overwinning voor Detroit en vijfde nederlaag voor New York op rij)
Montreal Canadiens – Washington Capitals 2-3 (S.O.)
New Jersey Devils – Carolina Hurricanes 5-2
Toronto Maple Leafs – Buffalo Sabres 2-3 (OT)
Winnipeg Jets – Philadelphia Flyers 1-2
Edmonton Oilers – Columbus Blue Jackets 2-4