A.J. Green wordt bestbetaalde wide receiver

Door

ajgreen185

AJ Green

A.J. Green heeft vlak voor de deadline van de Cincinnati Bengals een akkoord bereikt met het team over een nieuw contract. De wide receiver zal na dit seizoen nog vier jaar onder contract staan bij de Bengals. In die periode zal Green 60 miljoen dollar gaan verdienen.

De gesprekken tussen Green en de Bengals verliepen lange tijd stroef. Green wilde de bestbetaalde wide receiver worden en zijn contract moest dus beter worden dan die van Demaryius Thomas en Dez Bryant bij respectievelijk de Broncos en de Cowboys.

Beide partijen leken er niet uit te komen voor de start van het seizoen, maar vandaag werd er toch een akkoord bereikt. Green krijgt zijn zin en hij wordt de bestbetaalde wide receiver volgens bronnen rond de onderhandelingen. Het contract van Green is een jaar korter dan dat van Bryant en Thomas, maar per jaar gaat Green een miljoen dollar meer verdienen. Ook het gegarandeerde gedeelte van het contract zou bij Green hoger zijn dan bij zijn twee concurrenten.

Green kon na het tekenen van zijn contract direct op het vliegtuig richting Oakland stappen, want daar openen de Bengals zondag hun seizoen.

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen