NBA Update: oude bekende bij Lakers, Shaq klaar voor TomorrowWorld?

Door

ron-artest-peace

Het ziet er sterk naar uit dat Ron Artest a.k.a Metta World Peace a.k.a Panda Love volgend seizoen opnieuw in de NBA te bewonderen zal zijn. De ondertussen 35-jarige wing werkt dagelijks aan zijn game in de trainingsfaciliteiten van de LA Lakers en zou dicht bij een contract voor één seizoen staan.

World Peace speelde voor het laatst in de NBA bij de New York Knicks, waar hij in het seizoen 2013-2014 in 29 wedstrijden gemiddeld bijna vijf punten liet noteren. Hij werd er in februari echter gewaived en sindsdien speelde World Peace in China en Italië. Hij was tussen 2009 en 2013 actief voor de Lakers en won er in 2010 een titel mee. Of World Peace ook een grote rol zal spelen op het veld is zeer de vraag. Maar mogelijk halen de Lakers hem in huis om de youngsters in het team bij te staan.

Sixers halen point guard
De Philadelphia 76’ers liepen D’Angelo Russell mis in de NBA Draft en sindsdien hebben de Sixers tevergeefs gezocht naar een point guard. Die lijken ze nu wel gevonden te hebben. Kendall Marshall komt namelijk de rangen versterken. Marshall scheurde vorig seizoen zijn meniscus in dienst van de Milwaukee Bucks en is momenteel nog aan het revalideren.

Hij zou tijdens de eerste helft van het komende seizoen zijn wederoptreden maken en zal in Philly de concurrentie aangaan met Tony Wroten en Isaiah Canaan. De Sixers hebben verder ook draftpick J.P. Tokoto vastgelegd voor komend seizoen. Tokoto tekende een eenjarige contract en zal zich mengen in de strijd om de posities op de wing.

https://youtu.be/z61KLshoCWU

Seth wilde geen schaduw
Deze zomer ondertekende Seth Curry een contract bij de Sacramento Kings. De broer van MVP Stephen Curry kreeg ook aanbiedingen van de New Orleans Pelicans, Charlotte Hornets en…Golden State Warriors. In een overstap naar de regerende NBA-kampioen had Curry echter weinig zin.

“I didn’t want to go to Golden State. I didn’t want to go back in Steph’s shadow.” – Seth Curry in SI.

Seth wil dus zijn eigen carrière uitbouwen en vooral niet vergeleken worden met zijn broer. Bij de Kings maakt hij deel uit van een backcourt met onder andere Rajon Rondo, Ben McLemore en Marco Belinelli. Hij kan er fungeren als backup point guard voor Rondo, maar ook als shooting guard.

Rondo is overigens helemaal gek van de PhunkeeDuck:

Shooting numbers van LeBron
Het is duidelijk dat NBA-fans met veel ongeduld zitten te wachten op het nieuwe seizoen. Een fan van LeBron James vond er zelfs niet beter op dan schotpercentages van The King te bekijken naar gelang de combinatie van zijn accessoires. Zijnde een hoofdband en een sleeve. Winnaar: geen hoofdband en een linkersleeve!

NBA-spelers in highlights Eurobasket
De top vijf van de vijfde dag van het Europees kampioenschap basketball was gevuld met NBA-spelers. Dennis Schröder (Hawks) plaatste een super crossover, Rudy Gobert (Jazz) pakte uit met een geweldig block maar kwam ook op een poster terecht, dat laatste gold ook voor Nemanja Bjelica (T-Wolves) en Giannis Antetokounmpo was gewoon zichzelf.

De Orange Lions gingen spijtig genoeg met 72-78 onderuit tegen Kroatië. Alweer een puike prestatie van het Nederlandse team tegen een tegenstander van formaat. Roeland Schaftenaar was goed voor negentien punten.

Is Shaq klaar voor TomorrowWorld?
Met DJ Diesel staat binnenkort letterlijk en figuurlijk een zwaargewicht achter de draaitafels op TomorrowWorld, het Amerikaanse broertje van Tomorrowland, dat van 25 tot 27 september doorgaat. Niemand minder dan Shaquille O’Neal mag dan de dansplaten aan elkaar spelen! In een grappig filmpje wordt hij alvast voorbereid op wat hem te wachten staat.

Shaq Gets A TomorrowWorld Tune-Up From The ChainsmokersShaquille O’ Neal gets a TomorrowWorld tune-up from The Chainsmokers…

Posted by Elite Daily Video on woensdag 9 september 2015

 

Hier kan je Shaq’s exclusieve TomorrowWorld mix al eens beluisteren:

https://soundcloud.com/tomorrowworld/exclusive-tomorrowworld-mix-shaq

Foto: Twitter

Ook leuk om te lezen