Barmes breekt hand in duel tegen Yankees

Door

Clint Barmes, shortstop van de Houston Astros, werd geraakt door een pitch een brak daardoor zijn linkerhand. Het wordt verwacht dat hij vier tot zes weken zal missen.

Maandagmorgen liet hij foto’s nemen van zijn hand en die bevestigden de blesurre. Hij werd geraakt net boven de hand door een pitch van New York Yankees’ pitcher Ivan Nova.

De Astros hebben Tony Manzella terug opgeroepen twee dagen nadat ze hem lieten gaan. Vorig seizoen startte hij op shortstop in het begin van het speeljaar.,,Ik had me volledig gericht op spelen in Oklahoma City, maar opeens veranderen mijn plannen volledig,” zei Manzella. ,,Het is vreemd hoe vlug je situatie kan veranderen, maar het kan ook in de andere richting veranderen.”

Angels Sanchez en Oswaldo Navarro zijn de enige andere shortstops die deelnemen aan de trainingen. Eerder dit jaar verloor het team al de talentvolle pitcher Jason Castro voor het grootste deel van het seizoen door een knieblessure.

,,Je begint medelijden te hebben met jezelf, maar dan moet je kijken wat er op de trainingen van de andere teams gebeurt en dan weet je terug waarom je zoveel mogelijk spelers wil hebben,” zei general manager Ed Wade. ,,En dat is waarom iedere General Manager in het spel zijn adem inhoudt en hoopt dat er geen rare dingen gebeuren in de dagen voor het seizoen begint.”

Foto: cdn.bleacherreport.net

Ook leuk om te lezen