Trainingskamp winnaars

NFL 4-on-4: trainingskampwinnaars en vertrek Earl Thomas

Door


2. Het was deze week even schrikken, maar de serie positieve tests bleek vals te zijn. Tussen 12 en 20 augustus testte er geen enkele speler positief. Hoe staan we er twee weken voor de start van het seizoen voor? Durven jullie al te hopen op een seizoen?


Toon Aerts

“Ik begin wel enthousiast te worden, ja. Dat er geen cases zijn onder spelers is heel bemoedigend. Ik denk dat het de NFL wel zal lukken om het seizoen te laten starten. Of ze erin slagen een heel seizoen af te werken zonder problemen (zoals dat in de NBA wel goed lijkt te lukken), daar durf ik mijn hand niet voor in het vuur steken.”

Ton de Vries

“Het is voor het eerst dat ik er in begin te geloven. Teams gaan er opvallend goed mee om. Het wordt wel wat anders als de teams straks moeten reizen. Ik geloof inmiddels in de start van het seizoen, maar COVID gaat zeker nog wel zijn weerslag hebben op dit seizoen.”

Luuk Dokter

“Het ziet er erg goed uit! Dit had ik niet durven dromen. De vraag is vooral of teams in staat blijven om spelers geen domme dingen te laten doen. Over het algemeen zijn NFL-spelers zeer eigenzinnig, dus het is te hopen dat het gedrag buiten de teamfaciliteiten op peil blijft.”

Chris van Dijk

“Ik ben eigenlijk altijd positief geweest en heb me nooit voor kunnen stellen dat de NFL de miljarden op het spel zou zetten. Alleen als het echt niet kan, gaat de stekker eruit. Ik ga er dus vanuit dat we gewoon gaan beginnen. Over een kleine twee weken kunnen we voor het eerst weer op zondag op de bank ploffen voor een avondje Redzone. Hoe meer ik er aan denk, hoe meer zin ik erin krijg.”

1 Reactie
  1. Jacko 11 maanden ago

    Lees 4 on 4 met veel plezier. Mijn complimenten!

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen