#2 Florida State ontsnapt in Louisville, behoudt ongeslagen status

Florida State v Louisville

Dat de #2 Florida State Seminoles van comebacks houden is inmiddels een understatement, want ook op bezoek bij de #25 Louisville Cardinals moest de ploeg van Jameis Winston van ver komen om de overwinning veilig te stellen. Na een achterstand van 21-0 waren de Seminoles in de tweede helft niet te stoppen en wonnen zij alsnog met 42-31.

Seminoles-quarterback Jameis Winston had het bij tijd en wijlen lastig tegen de sterke Louisville-D. Hij gooide alleen in de eerste twee kwarten al twee interceptions en mede hierdoor konden de Cardinals met een voorsprong van 21-7 de kleedkamer in gaan. Ook in het derde kwart begon Winston wederom met een interception, maar ditmaal zette hij zijn eigen fout zelf recht:

Na deze fumble keerde het tij in het voordeel van Florida State. Ze kwamen terug tot 21-24, en aan het begin van het vierde kwart namen de Seminoles de voorsprong dankzij een 47-yard touchdown pass van Winston naar Ermon Lane:

Aan de kant van Louisville was het vooral runningback Michael Dyer die overal een antwoord op had. Nadat hij eerder al goed was voor twee touchdowns, zorgde hij er ook voor dat de Cardinals de voorsprong weer terug namen van de Seminoles met zijn derde touchdown van de avond:

Florida State-runningback Dalvin Cook was echter ook in vorm, en hij had daarna een antwoord met een 38-yard rushing touchdown waarmee hij zijn tweede touchdown van de avond scoorde en de Seminoles weer in stelling bracht om de wedstrijd definitief af te maken:

Het antwoord van Louisville bleef uit, en daarna was het niemand anders dan Jameis Winston die ervoor zorgde dat er geen einde kwam aan zijn ongeslagen reeks als startende quarterback van Florida State. Met deze 35-yard touchdown pass naar Freddie Stevenson stelden de Seminoles de zege veilig:

Dankzij de zege blijft Florida State ongeslagen met een 8-0 record en blijven ze kans maken op een nationaal kampioenschap. Volgende week krijgen de Seminoles de Virginia Cavaliers (4-4, 2-2 ACC) op bezoek in Tallahassee.