NFL 5-on-5: de Super Bowl editie

Door

Katy Perry Performs Live In Perth
Coldplay, Lady Gaga, Beyonce, de commercials die speciaal voor de wedstrijd gemaakt zijn. Is er behalve de wedstrijd nog iets om naar uit te kijken zondag?

SB: Nee. Ik geef niks om die half-time show en de commercials kunnen me ook gestolen worden. Ik wil football zien en geen popconcert.

CvD: Ik hou altijd wel van het volkslied voor de wedstrijd. Het is een mooie traditie vind ik en een goed uitgevoerd volkslied geeft altijd wel kippenvel. Daarna ben ik meer met de wedstrijd bezig en krijg ik vaak niet veel meer mee van de show en het entertainment tussen de wedstrijd door.

MG: Chicken wings! Ach nee, die show, het hoort er allemaal bij, maar het haalt toch de schwung uit de wedstrijd zelf, vind ik. Het maakt het plaatje echter allemaal nog net dat tikkeltje meer Amerikaans en daar kijk ik wel weer naar uit. Dat het allemaal maar zo lang mogelijk duurt, want vanaf maandag is het weer maandenlang behelpen zonder NFL…

MM: De half time show is natuurlijk super vet! Dat zijn hoogtepunten op zich.

SV: De overdaad aan reclameblokken is tijdens de Super Bowl wel een stuk dragelijker. Al moet ik zeggen dat de wekelijks terugkerende neuriënde Peyton Manning ook wel iets rustgevends had. De halftime show is altijd wel vermakelijk, helaas sta ik dan waarschijnlijk burgers te bakken.

4 Reacties
  1. Jeroen 8 jaar ago

    Panthers moeten wel winnen. Kan niet anders. Simpelweg te veel talent. De Panthersdynastie is dit seizoen begonnen. En dan te bedenken dat ik ze drie jaar geleden begon te volgen omdat ik een zwak voor hun underdogstatus had.

  2. FREDmirals 8 jaar ago

    kon dus wel anders
    was eigenlijk vooraf al bekend
    en wel hierom
    broncos kozen ervoor om in WIT
    van de 49x eerdere SB 32 keer in wit gewonnen
    manning 1x winst in WIT 2x verlies in kleur

  3. Jeroen 8 jaar ago

    Dom van me. Ik keek naar het verschil in de offense van beide teams. Ik had dus gewoon naar de kleurtjes moeten kijken.

    • FREDmirals 8 jaar ago

      je had gewoon kleur moeten bekennen (zie jou fototje)

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen