Yankees maken einde aan Max Scherzers’ streak

Door

Detroit Tigers v New York Yankees

De Detroit Tigers beschikken over één van de beste pitching staffs in de Major League, toch lukten het de New York Yankees om de eerste wedstrijd in een serie van vier wedstrijden te pakken. Brandon McCarthy gaf slechts één run op over 5 2/3 innings met acht strikeouts in de 2-1 overwinning op de koploper in de AL Central.

Max Scherzer kreeg negen honkslagen en twee runs tegen over zeven innings en verloor voor het eerst sinds 17 juni een wedstrijd op de heuvel. Ezequiel Carrera voorkwam een grotere nederlaag voor Detroit door een ver geslagen bal van Jacoby Ellsbury, met alle honken bezet, te vangen. Yankees’ closer David Robertson pikte save nummer 30 op.

Leading-Off
De Los Angeles Angeles scoorden vier runs in de eerste inning en openden de #FreewaySeries met een 5-0 overwinning op de Los Angeles Dodgers. Garrett Richards domineerde in Dodger Stadium en gooide de eerste complete game shutout uit zijn carrière. Albert Pujols en Mike Trout waren beide goed voor een RBI-double.

Three Strikes
* De Oakland Athletics blijven nog altijd koploper in de AL West door in eigen huis de Tampa Bay Rays met 3-2 te verslaan. De A’s hadden daar wel extra innings voor nodig. Derrik Norris’ RBI-single in de tiende inning tegen ex-Oakland closer Grant Balfour betekende alweer de achtste walk-off overwinning voor de Athletics dit seizoen.

* Jose Abreu en Tyler Flowers leidde de Chicago White Sox naar een 5-3 overwinning op de Texas Rangers in een wedstrijd die vanwege de regen slechts zeven innings duurde. Abreu ging 2-uit-3 met twee RBI’s, Flowers 3-uit-3 met drie RBI’s.

* Wanneer Corey Kluber op de heuvel staat, dan volgt vaak een overwinning voor de Cleveland Indians. Kluber gaf slechts één run op over 7 1/3 innings en The Tribe versloeg de Cincinnati Reds met 7-1.

Seventh Inning Stretch
Juan Lagares hield zijn ploeg in de wedstrijd door met een krachtige aangooi een honkloper op de thuisplaat uit te gooien. Het mocht helaas niet baten, want de New York Mets gingen met 4-3 onderuit tegen de San Francisco Giants.

Pujols maakt dankbaar gebruik van Yasiel Puig.

Kate Upton krijgt een baseball van Justin Verlander. Liefde!

Een buidelrat hangt rond in het outfield.

Going Dutch
* Er kwamen geen Nederlanders in actie

Overige wedstrijden
Baltimore Orioles @ Washington Nationals 7-3

Standings
Naamloos

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen