WWE: Rusev en Lana verloofd, Markt Henry zet er een punt achter, Hell in a Cell: Owens vs. Ryback

Door

SD_03252014dg_5144Rusev (Miroslav Barnyashev) en Lana (C.J. Perry) zijn vorige maand verloofd. Dat meldt TMZ.com. De verloving vond plaats in de achtertuin van het huis van de Bulgarian Brute en Ravishing Russian in Nashville, Tennessee.

Saillant detail is dat Rusev en Lana in de WWE-verhaallijn uit elkaar zijn en ‘relaties’ hebben met respectievelijk Summer Rae en Dolph Ziggler. De geschiedenis heeft bewezen dat dergelijke verhaallijnen in de wonderlijke wereld die pro-wrestling heet regelmatig werkelijkheid worden, kijk niet verder dan Daniel Bryan & Brie Bella. Eind jaren negentig was toenmalig booker (schrijver) van WCW Kevin Sullivan zelfs verantwoordelijk voor zijn eigen echtscheiding dankzij het door hem geschreven script. Het is dan ook buitengewoon logisch dat Rusev, toen hij kampte met een enkelblessure, iedere week on the road was met zijn geliefde Lana, die zelf momenteel uit de roulatie is met een polsblessure.

De verwachting is dat Rusev en Lana in de toekomst weer een koppel gaan vormen in WWE

VIDEO: ACHTER DE SCHERMEN BIJ WWE IN MSG

RAW_02102014jg_0893Markt Henry zet er een punt achter
Mark Henry heeft in een interview met Philly.com aangegeven dat hij van plan is om zijn wrestling boots na WrestleMania 32 aan de wilgen te hangen. In juli 2013 tekende The World’s Strongest Man een driejarig contract.

Mark Henry debuteerde in september 1996 tijdens In Your House 10: Mind Games. De krachtpatser uit Silsbee, Texas liet in zijn eerste WWE match geen spaan heel van de legendarische Jerry ‘The King’ Lawler. Vijftien jaar later vierde Henry zijn grootste triomf: in september 2011 zegevierde hij tegen Randy Orton en won hij zijn eerste (en enige) World Heavyweight Title. In 1992 nam Mark Henry deel aan de Olympische Spelen van 1992 in Barcelona.

BATISTA IN HET HUWELIJKSBOOTJE GESTAPT

RAW_09212015ej_1013Hell in a Cell: Owens versus Ryback
Kevin Owens verdedigt de Intercontinental Title tijdens WWE Hell in a Cell tegen voormalig Intercontinental Champion Ryback. Dat heeft WWE bekendgemaakt.

De voorlopige line-up van WWE Hell in a Cell ziet er als volgt uit:
• Hell in a Cell Match: Brock Lesnar – Undertaker
• Hell in a Cell Match: Roman Reigns – Bray Wyatt
• WWE World Heavyweight Championship Match: Seth Rollins – Kane
• Intercontinental Championship Match: Kevin Owens – Ryback
• WWE Tag Team Championship Tables Match: The New Day – The Dudley Boyz
• Divas Championship Match: Charlotte – Nikki Bella

WWE Hell in a Cell vindt plaats in de nacht van 25 op 26 oktober in het Staples Center in Los Angeles en is in Nederland live te zien op het WWE Network.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen