Batista over terugkeer, The Miz, WWE Tough Enough

Door

2014bBatista-2963179498
Dave Bautista, onder de WWE Universe beter bekend als superster Batista, heeft zich uitgelaten over een mogelijke terugkeer naar de WWE. Bautista schitterde de laatste tijd vooral op het witte doek. Zijn werkzaamheden in de filmwereld zorgen ervoor dat zijn pro-wrestling carrière op een lager pitje staat. Als Dave ooit terugkeert wilt hij het liefste alleen tijdens live shows worstelen en niet tijdens televisie opnames. Dit heeft Chris Jericho eerder ook gedaan. Bautista was de laatste tijd onder andere te zien in de kaskraker Guardians of the Galaxy en is hij binnenkort te bewonderen als bad guy in de nieuwste James Bond film Spectre.

Onduidelijkheid over Daniel Bryan
Helaas is er nog steeds onduidelijkheid over de toestand van Daniel Bryan. Bekend is dat Bryan een blessure heeft opgelopen, hoogstwaarschijnlijk in een match tegen Sheamus. Halverwege de Europese tour is Bryan naar huis gestuurd om rust te nemen. Gespeculeerd wordt er over een hersenschudding, maar dit is niet zeker. Bryan mist sowieso de pay-per-view Extreme Rules aanstaande zondag en wellicht ook Payback op 17 mei.

The Miz en Paige in film
WWE superster The Miz en diva Paige zijn momenteel druk met de opnames van de film “Santa’s Little Helper”. Hierdoor zullen zij een korte periode niet in actie komen. De film wordt geproduceerd voor WWE Films.

Nieuw seizoen Tough Enough
Het nieuwe, waarschijnlijk erg interactieve, seizoen van Tough Enough gaat uitgezonden worden op USA Network. Mannen en vrouwen die ervan dromen een WWE superster of diva te worden kunnen hun auditie vanaf deze week insturen op wwetoughenough.com. Er is ruimte voor tien mannen en vijf vrouwen. Één man en één vrouw winnen een WWE contract.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen