WWE Fastlane: The Dust Brothers explode

Door

NOC_09212014dg_0941Goldust (Dustin Rhodes) neemt het bij WWE Fastlane op tegen Stardust (Cody Rhodes). De match tussen de halfbroers is gisteren, tijdens de tv-opnames van SmackDown, officieel gemaakt.

De afgelopen maanden waren de ‘Dust Brothers’ een succesvol tag team. In september 2014 wisten Goldust & Stardust de WWE Tag Team Titles tijdens Night of Champions de te winnen van de Usos. Ze zouden het goud twee maanden in hun bezit houden.

Ook speelden de bizarre broers een belangrijke rol tijdens het WWE-debuut van Tim Wiese, de voormalige Torwart van Die Mannschaft, tijdens WWE Live in Frankfurt.

De laatste weken zijn er spanningen tussen de bizarre broers en werd zelfs hun vader, WWE Hall of Famer Dusty Rhodes, van stal gehaald om de relatie tussen de halfbroers te ‘redden’.

De reden van de match/verhaallijn tussen Goldust en Stardust is dat Dustin Rhodes voornemens is om zijn gouden pak en wrestling laarzen op korte termijn aan de wilgen te hangen. De voormalig Intercontinental en Tag Team Champion blijft (waarschijnlijk) werkzaam bij WWE als producer, een functie die hij een aantal jaren geleden ook vervulde.

© 2015 WWE, Inc. All Rights Reserved.

Ook leuk om te lezen