Walk-off houdt Tampa Bay Rays in de race

Door

Division Series - Boston Red Sox v Tampa Bay Rays - Game Three
0alds150De Tampa Bay Rays hebben gisteren hun play-off dromen in leven weten te houden door in Tropicana Field met 5-4 gewonnen van de Boston Red Sox dankzij een walk-off homerun van Jose Lobaton.

De catcher besliste de wedstrijd tegen Red Sox closer Koji Uehara, nadat de Sox eerder in de negende inning de stand gelijk hadden getrokken.

Door de overwinning is er vannacht een Game 4 in St. Petersburg.(let ook even op het meisje met het ‘Red Sox Wicked Awesome’ bordje)

Homerun
Starters Clay Buchholz en Alex Cobb waren redelijk effectief in hun eerste starts van deze play-offs. Cobb gaf in vijf innings twee punten op voor de Rays en Buchholz liet drie punten toe in zes innings.

Alex Cobb with the plays:

Die drie punten kwamen van de knuppel van (wie anders dan?) Evan Longoria, die in de vijfde inning een homerun sloeg. Daarmee maakte hij de stand 3-3, nadat de Red Sox eerder op een 3-0 voorsprong waren gekomen dankzij twee RBI’s van Dustin Pedroia en één van David Ortiz.

Clutch
Het lijkt erop dat de Rays op hun best spelen als eliminatie op de loer ligt. Vorige week maandag wonnen de Rays nog een game 163 van de Texas Rangers waardoor ze de play-offs in mogen en woensdag werden de Cleveland Indians in een best-of-one verslagen. Gisteren wonnen de Rays dus effectief hun derde eliminatie wedstrijd van dit seizoen.

Not cool dude:

On deck
Boston Red Sox (Jake Peavy) @ Tampa Bay Rays (Jeremy Hellickson) Stand series: 2-1

First pitch: 2.30 NL tijd / 8.30 PM Eastern Time.

Foto: Getty Images

2 Reacties
  1. Ivo 8 jaar ago

    En bam! Daar lag de bal tussen de roggen. Waar is de PvdD als je ze nodig hebt?

  2. Erwt 8 jaar ago

    Bogaerts pinch-run momentje gezien, allemaal? Toch weer een plus-puntje.
    Mooie match-up voor game4. Kijken of we dat gaan redden. Want late start helaas. Eerst A’s vs.Tigers maar es zien. Ook geen verkeerde..

Comments are closed.

Ook leuk om te lezen