(VIDEO) Comedian Tracy Morgan en de New York Rangers

Door

Hilariteit alom bij de NHL Awards in Las Vegas. Afgelopen woensdag nam Pittsburgh Penguins center Evgeni Malkin dan wel de prijs in ontvangst als Most Valuable Player van het schitterende 2011-2012 NHL-seizoen. Zijn divisiegenoot Henrik Lundqvist (foto), doelman bij de New York Rangers, stal de show. Niet alleen omdat hij voor het eerst in zijn carriere de Vezina Trophy als beste doelman in ontvangst mocht nemen, maar ook omdat hij eindelijk met iedereen deelde waarom de ploeg zo goed, maar turbulent gestart was… en dat was nu niet bepaald wat iedereen verwacht had!

Wat volgde was een prachtige skit met comedian Tracy Morgan, die handig gemonteerd tussen beelden uit HBO’s 24/7 Road to Winter Classic zijn licht schijnt op een zeer bijzondere carriere als ijshockeyer bij de Rangers. De scene is een overduidelijke knipoog naar het enfant terrible Sean Avery, die eerder dit jaar bij de New Yorkse club werd weggestuurd nadat hij zijn carriere in mode en op televisie met vlagen belangrijker leek te vinden dan zijn succes als speler. Dat hij werd gearresteerd in Los Angeles na een luidruchtig feestje zal ook niet hebben meegeholpen.

Uiteraard willen we jullie de skit niet onthouden en meteen de herinnering meegeven dat vannacht om 1.00 Nederlandse tijd de 2012 NHL Draft begint. De eerste ronde is vanavond, ronde twee tot en met zeven is morgen. Uiteraard blikt Sport Amerika zowel op de site als in ons magazine van aankomende week terug op dit uiterst interessante weekend.

Foto: Getty Images

Ook leuk om te lezen